Nieuws

 

02-02-2010

Nieuwe marathonsport koets

Met de nieuwe lijn marathonsport koetsen, sluit De Laat perfect aan bij de wensen van de topmenners in Europa. Het geheel nieuwe ontwerp zit vol met snufjes die uit de autosport zijn overgenomen. Bovendien is extra aandacht besteed aan de menner en de paarden en pony’s, zodat er minder belasting is voor de dieren en zo betere prestaties neergezet kunnen worden.

 

De marathonsport koets onderscheid zich van andere merken door de combinatie van een extreem goede wegligging, loopeigenschappen en het comfort. Enkele high-lights van de nieuwe koets zijn de antiduik vooras, pulldown achteras en schokbrekers met vering die drievoudig te verstellen is door de groom tijdens het rijden. Daarnaast is er gewerkt aan de optimale ergonomische zithouding van menner en groom en de vooruit geschoven zit van de menner voor beter overzicht en betere verdeling van het zwaartepunt.

 

Vanaf maandag 21 december zal de nieuwe marathonsport koets klaar staan in de showroom. Uiteraard is het mogelijk om een testrit te maken. Graag vooraf aan het bezoek bellen naar 0031 – 6 51 377 566 of reageer via info@koetsenbouw-delaat.nl.